Over Studejo

Studejo is meer dan alleen een grafisch bureau. Het is een tuin met grafische, illustratieve, kunstige, filmische, liefdevolle… begroeiing.  Een plek waar nieuwe verhalen geplant, verzorgd en geoogst worden.

In 2012 stampte ik met veel overtuiging Studejo uit de grond. Eerst in bijberoep om mijn klantenbestand langzaamaan uit te breiden d.m.v. tijdelijke en blijvende projecten. Dit zorgt ervoor dat ik al heel wat ervaring heb opgebouwd met een waaier aan verschillende projecten: mijn “50 shades of projects”. Of het nu gaat om (re)branding, logo-ontwerp, website-ontwerp, illustratieve projecten, lay-out van brochures/affiches/flyers/… Elk project is uniek en vraagt telkens een persoonlijke aanpak om juist vertaald te worden. Ieder project krijgt de nodige aandacht en zorg met oog voor elk detail. Daarnaast ben ik gebeten door tekenen wat ik toepas in verschillende illustratiestijlen en ontwerpen.

“In een snelgroeiende digitale maatschappij is visuele communicatie niet meer weg te denken. Ik geloof sterk in totaalconcepten met aandacht voor eenduidige zichtbaarheid via verschillende communicatiemiddelen (logo, huisstijl, website, brochures, flyers, bestickering, magazine, boekdesign…).”

Maakt Studejo nog steeds kaartjes?

Studejo niet meer, maar co-ard wel. Samen met Femke heb ik een bedrijfje opgericht dat nog meer aan jullie wensen kan voldoen als het gaat om kaartjes in al zijn facetten: www.co-ard.be.

Ook hier is jullie verhaal van groot belang en vertalen we dit graag in geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, familieportretten en communie- en lentefeestkaarten. Wil je graag ook stickers, posters, gepersonaliseerde doosjes en zakjes, presentatie boxen, … kortom heel het concept, dan denken we met plezier met jou mee en stellen we een pakket op maat dat helemaal bij je past.

Ga zeker eens een kijkje nemen en laat je overtuigen!

Mijn 5-stappenplan

Elk project behandel ik op maat, want iedere opdracht is immers uniek en heeft zijn persoonlijke zorg nodig. Doorheen de projecten maak ik gebruik van een vijf-stappen-plan, met een knipoog naar mijn liefde voor flora:

Planten: het idee, het zaadje is geplant, wat nu? Je idee kan concreet of vaag zijn.

Groeien: bespreken en luisteren. Een vrijblijvend gesprek om je project toe te lichten.

Verzorgen: creëren. Op basis van het idee de juiste sfeer creëren.

Oogsten: product. Samen komen tot het gewenste resultaat.

Bemesten: nazorg. Een blijvende tevredenheid is belangrijk.

Mijn taak als vormgever bestaat er niet alleen in om ‘zaken vorm te geven‘. Ik geloof ook sterk in mezelf als denker en raadgever.

Wat ik voor jou kan betekenen

Concept

Het mee uitdenken van een totaalconcept vertrekkende vanuit jouw input, jouw idee om te komen tot een passende branding/huisstijl, een sprekend logo, een unieke illustratie, … met een persoonlijke en professionele opvolging van elk project van A tot Z.

Lay-out

Verder werkend op basis van een bestaande huisstijl (logo/visie) omgezet in een kleurrijke brochure, gestructureerde website, een opvallende affiche, een originele flyer, een gepersonaliseerd naamkaartje, een uitpakkende presentatie en zoveel meer.

Consulting

Door mijn ervaring met verschillende programma’s en in het onderwijs, bied ik ook ondersteuning aan bij het uitdenken van een visueel, of conceptueel idee. Ik pas verschillende brainstormtechnieken toe, geef inzicht in de grafische wereld, tips & tricks en do’s en don’ts en maak ik je wegwijs in Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop.

Overtuigd!

Studejo is helemaal klaar voor een totale beleving van jouw project. Vertel me jouw verhaal en ik vertaal het in een uniek ontwerp!